De trainer van deze week… Andrea Janssen!

Meet the Trainers

1. Hoe lang werk je al bij USC?

1: Ha, dat is al best een tijd geleden! In 2010 ben ik bij Universum begonnen. Een gloednieuwe locatie, dat leek mij wel wat.😉 En sindsdien ben ik niet meer weggegaan.

2. Wat denk je dat nog niet zoveel mensen van USC over jou weten?

Naast trainer ben ik communicatieadviseur, een drukke baan! Lesgeven bij USC is voor mij echt een moment om los te komen van de stress. Ik raad iedereen aan om iets compleet anders te leren of doen naast hetgeen wat je de heel week door al doet.

Meet the Trainers Andrea

3. Een sportcarrière heeft vaak veel hoogte- en dieptepunten. Wat is jouw mooiste hoogtepunt?

De coronalockdown was voor mij een hoogte- en dieptepunt tegelijk. Ik vond het mooi om met USC te kijken naar wat allemaal wél mogelijk was, zoals samen buiten en online sporten. En aan het einde van de lockdown ontdekte ik zelfs dat iemand mijn online lessen vanuit Parijs had gevolgd, trouw elke week! We gingen als USC dus gewoon de grenzen over.😃

4. Wat is je favoriete maaltijd na een zware training?

Ik ben helaas geen wandelende database over sportvoeding, maar ik kan volop genieten van een welverdiende koffie verkeerd na een training in de ochtend. Samen met een boterham van de bakker met ei, tomaat en avocado!

5. Als we je een keer kwijt zijn, bij welke USC-vestiging kunnen we dan het best beginnen met zoeken? En wat spreekt je zo aan die vestiging?

Op Amstelcampus geef ik al jaren met plezier op donderdagochtend les. BBB, Total Body Workouts en pilates. De sfeer is gezellig en persoonlijk, omdat het niet zo’n grote locatie is.

6. En tot slot… Op welke prestatie als trainer ben je het meest trots?

Ik ben het meest trots als ik een les heb gegeven en merk dat iedereen aan het einde lacht of zich lekker ontladen voelt. Want sporten moet ook ontspanning en plezier brengen. Als ik dat terugzie, dan is mijn missie geslaagd!