De trainer van deze week… Nynke van den Heuvel!

Meet the Trainers

1. Wanneer ben je begonnen met werken bij USC?

Sinds anderhalf jaar. Daarvoor liep ik zes maanden stage bij USC voor mijn fitness- en personal trainerslicentie.

2. Als we je een keer kwijt zijn, bij welke USC-vestiging kunnen we dan het best beginnen met zoeken? En wat spreekt je zo aan die vestiging?

Ik ben eigenlijk alleen aanwezig op ClubWest, omdat mijn opleiding en trainingsbaan daar gevestigd zijn.

Wat mij vooral aanspreekt, is dat er een fijne informele sfeer hangt. We zijn kleiner dan grote fitnessketens, waardoor onze relaties met de leden veel hechter zijn.

3. Een sportcarrière heeft vaak veel hoogte- en dieptepunten. Wat is jouw mooiste hoogtepunt?

Voor nu is dat het podium bij het NK atletiek op het onderdeel verspringen. Maar dat is nog lang niet het absolute hoogtepunt!😉

Nynke NK atletiek

Nynke op het podium

4. Is er iets dat misschien nog niet zoveel mensen van USC over jou weten?

Ik ben geen parttime Uberrijder zoals mijn lieve collega Glen, maar ik ben wel een bijzonder strakke planner.😉 Ik ben nu aan het afstuderen en ik loop 40 uur per week stage. Daarnaast train ik 7-9 keer per week en geef ik vier groepslessen.

5. Wat is denk je jouw beste eigenschap als trainer?

Toewijding. Die eigenschap komt denk ik uit mijn topsportcarrière. Ik wil altijd graag het beste voor de leden en daar besteed ik veel tijd en energie aan. Daarom probeer ik ook veel te variëren in mijn groepslessen en plak ik er een bepaald doel aan. Ik zeg altijd: doe het goed, of doe het niet. :)

6. En tot slot: op welke prestatie als trainer ben je het meest trots?

Ik ben heel trots als ik voortuitgang zie bij de sporters in mijn groepsfitnesslessen. Hun leergierigheid geeft mij ook heel veel energie!

Nynke Meet the Trainers

Nynke van den Heuvel