De trainer van deze week… Sin-Mee Choy!

Meet the Trainers

1. Wanneer ben je begonnen met werken bij USC?

Ik werk al 25 jaar bij USC! Vorig jaar heb ik mijn jubileum gevierd.

2. Als we je een keer kwijt zijn, bij welke USC-vestiging kunnen we dan het best beginnen met zoeken? En wat spreekt je zo aan die vestiging?

Ik ben het meest aanwezig op de Amstelcampus. De locatie is minder groot dan Universum en ClubWest en hierdoor heb je meer overzicht: dat is fijn. Ook is het mooi centraal gelegen en maak ik als trainer klanten mee vanaf hun inschrijving tot en met de begeleiding in de fitness.

3. Is er iets dat misschien nog niet zoveel mensen van USC over jou weten?

Dit is misschien wel een leuke wetenswaardigheid! Ik heb ooit in een portretfilm geacteerd van een meisje dat in Amsterdam studeerde.😱 In de film zit een scène waarin zij voor het eerst naar de steples gaat. En ik speel de stepdocente.😎 Al was ik wel maar een paar seconden in beeld…

Sin-Mee als actrice

De film waar Sin-Mee in speelde!

4. Een sportcarrière heeft vaak veel hoogte- en dieptepunten. Wat is jouw mooiste hoogtepunt?

De beleving van sport vind ik het meest waardevol. Veel meer dan ergens de beste in willen zijn of doelen stellen die bijna onhaalbaar zijn en waar je blessures aan overhoudt. Niks is zo heerlijk om een choreografie van een dans eigen te maken en op het einde in een soort flow te dansen.😉

5. Wat is denk je jouw beste eigenschap als trainer?

Open vragen stellen. Verandering van gedrag werkt het beste als de klant zelf antwoord kan geven.

6. En tot slot… Op welke prestatie als trainer ben je het meest trots?

Als ik een klant met een blessure of rare pijntjes met een paar makkelijke oefeningen verlichting kan geven. Hiermee kan ik mijn werk als fitnesstrainer toch meer inhoud geven.

Sin-Mee USC Amsterdam

Sin-Mee