Monique over de PT bij AC

Wat vindt je van de PT-sessies op de Amstelcampus?

Ik ben ontzettend blij met de PT-sessies. De eerste lockdown ben ik, ondanks de online lessen, best wat kilo’s aangekomen. Door het thuiszitten, doe je toch sneller een kaasje en wijntje s’ avonds om het gezellig te maken😊. Ik trainde eerst 4-5 dagen per week op de Amstelcampus. Maar toen dat wegviel, met die extra calorieën die ik binnenkreeg…🙈Dat was geen goede formule kan ik je vertellen! Ik weet nog dat ik in mei een spijkerbroek aan wilde doen, maar deze helemaal niet meer dicht ging. Echt zo erg! Toen ben ik meteen op mijn eten gaan letten en startte USC gelukkig ook met buiten sporten.

Monique in actie op de Wibautstraat

Wie is je favoriete trainer en waarom?

Jelle! Omdat hij je uitdaagt. Ik houd van zijn stijl van training geven. Een uitdagend circuit met actieve ‘rust’ a.k.a. burpees.  Ik vind dat als je een PT sessie boekt, je daarna ook echt het gevoel moet hebben dat je afgebeuld bent 😋. En dat heb ik zeker bij Jelle! Ik deed altijd op dinsdag en donderdag zijn synergy trouw mee en dit heeft er ook iets van weg. Daan vind ik overigens ook heel fijn. Die heeft (op verzoek) dezelfde stijl als Jelle.

Wie neem je mee bij je training?

In het weekend mijn vriend. Die ging overigens echt bijna over zijn nek bij Jelle – vond ik stiekem heel grappig. Hij hockeyt normaal in de overgangsklasse en hij heeft best een goede conditie. Maar omdat zij niet konden trainen, trainde ik hem er zo uit 😜. Doordeweeks kom ik af en toe met een vriendin, maar zij moet vaak werken. Mocht er dus iemand een keer een abonnement met mij willen delen, laat het weten!

Kan je vertellen hoe vaak je al getraind hebt bij de PT-sessies?

Ik geloof dat ik dit PT-abonnement nu voor de vijfde keer heb gekocht – dus ik denk een stuk of 13x. Sommige mensen vinden dat misschien veel geld, maar waar anders kun je voor €50,- drie sessies doen? Ik voel me na zo’n sessie altijd helemaal herboren, en het doet iets positiefs voor mijn mentale gesteldheid. Plus, ik kan het geld nu toch niet uitgegeven aan barretjes en restaurants. Dan maar aan mijn gezondheid!

 

Wat wil je tot slot nog zeggen tegen onze klanten van het USC?

Misschien heb je nog geen PT-sessie geboekt, omdat je het te duur of wellicht een beetje eng vindt. Maar ik zeg: gewoon doen! Je kunt van te voren aangeven wat voor oefeningen je wilt doen, en welke niet. En je kan met een vriend de kosten delen. En oké, heel eerlijk, je staat wel een beetje in de kijker daar op de Wibautstraat. Maar ik word alleen maar aangemoedigd door voorbijgangers. En uiteindelijk ben je weer helemaal in shape als alles weer opengaat, terwijl de rest nog moet beginnen…

Schrijf je snel in voor je PT-abonnement en neem vanaf nu 3 gratis workout buddies mee!