'Een dag niet gesquat ...'

USC
Melin Amstelcampus HvA fitness

Amstelcampus Instagram

Een van onze topdocentes, zit nu ook achter de knoppen van ons brand new Amstelcampus Instagram-account. Wie dat is? Follow & find out! (Die foto in handstand… dat is ‘r… hielp dat?)

Amstelcampus Instagram

Studeren in stijl en rust: café Amstelcampus

Café Amstelcampus heeft superchille studieplekken met stopcontact, een pooltafel en een loungehoek. En aan het eind van de studiedag plan je ook je borrel in het café!

Verdien gratis fitnessmaanden

Trek studiegenoten uit de collegezaal, of je homies van de bank en sleur ze mee naar onze fitness. Want als jij ze lid maakt van het USC, dan krijgen jullie allebei een maand gratis fitness. Check onze leden-voor-leden actie.

Basketbalinstuif voor HvA-studenten

Gratis. Basketbaltraining. Voor HvA-studenten. Iedere dinsdag van 17.00-18.30 loop je gewoon binnen in onze Amstelcampus-sporthal en train je mee. All you need zijn schone schoenen en een HvA studentenkaart. Lees meer: walk-in basketbal voor HvA-studenten!

Basketbalinstuif voor HvA-studenten

‘Een dag niet gesquat is….’

‘Een dag niet gesquat is een dag niet geleefd’: dé lijfspreuk van fitness- en gewichtheftrainer Emiel Fincken. Al vanaf de start van onze Amstelcampus gym begeleidt hij je tussen de apparaten en schijven. Tijd voor een kennismaking met Emiel.

‘Een dag niet gesquat is….’