Our heart beats for ClubWest

USC
Fitness at USC Amsterdam

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in Mijn USC. Heb je vragen? Reply op deze mail. 

Gratis vetmeting bij onze diëtist

Na een goede start toch weer moeite met je eetpatroon? De eerste tien appers kunnen gratis terecht bij onze diëtist Hamza Bouamrani voor het bepalen van gewicht en vetpercentage. Ook berekent hij dan je caloriebehoefte. App hem voor een afspraak: (06) 19 63 31 53.

Gratis vetmeting bij onze diëtist

In a heartbeat

Heb je ze al geprobeerd? 30 minute workouts vóór (8.15 uur) of direct na school of werk (16.00 en 16.45 uur): Heartbeats. Zaktraining, booty power, HIIT en zumba, maar ook yoga en meditatie.

In a heartbeat

HvA-student met een mening?

Woensdag 4 maart om 17.00 praten we met een groep HvA-studenten over ClubWest. Het gaat vooral over sfeer, inrichting en voorzieningen. De cappu’s en gembertheetjes zijn van ons en als beloning krijg je een gratis abonnement. Meepraten? Mail naar clubwest@uscsport.nl.

HvA-student met een mening?

Nieuw speelgoed in de fitness

De Booty Builder is nieuw en hot! Hierop doe je hip thrusters, een populaire oefening voor de billen. Verder komen er binnenkort een Assault bike en een Rope machine. Met je fitnessabo mag jij er ook mee spelen!

Nieuw speelgoed in de fitness

Koud kunstje in de wellness

Sinds kort is de sauna ook op vrijdagavond weer voor iedereen beschikbaar. En na de installatie van de stortemmer is nu ook in beide kleedkamers een warme douche ‘koud gemaakt’. Is dat cool of niet?!

Koud kunstje in de wellness

Samen met de HvA

Onze samenwerking met de HvA loopt op allerlei vlakken. Dankzij de HvA (en de UvA) kunnen studenten heel voordelig bij ClubWest sporten. Maar er gebeurt nog veel meer op dit vlak.

Samen met de HvA

Vechtsport, je sport?

Het vechtsportaanbod van ClubWest wordt steeds uitgebreider; naast boksen en kickboksen is er nu ook MMA. Bij elke vechtsport kun je 2x per week trainen. Check ook de zaktrainingen en kick & shape in het groepsfitnessaanbod.

Vechtsport, je sport?