In de rij voor het USC

USC

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in Mijn USC. Heb je vragen? Reply op deze mail. 

Cursussen van start

Afgelopen maandag (9 september) startte de 1e cursusperiode van dit seizoen. Je zou zeggen: komt deze brief dan niet een beetje laat? Ja. Dat klopt. Door een storing op onze mailserver was ons mailverkeer een aantal dagen foetsie. Gelukkig kun je nog steeds inschrijven, ook als je de eerste les hebt gemist. Check het cursusoverzicht!

Cursussen van start

Voor de Amstelcampus-bezoeker

Er is saai nieuws en er is leuk nieuws. Het saaie nieuws is zo saai, dat het niet eens nieuws is: reserveer op tijd voor je les en haal uiterlijk 5 min. voor aanvang van je les je ticket uit de automaat! Het is hier echt snel vol. Het leuke nieuws: Amstelcampus just went Insta @amstelcampus_fitness!

Voor de Amstelcampus-bezoeker

In de rij voor het USC

Als je afgelopen week door de USC-gebouwen bent gestruikeld heb je het vast gezien: dikke rijen nieuwe studenten, heel veel lesjes en een gezellige sfeer! Natuurlijk wensen we dat ook jij dit seizoen weer deel uitmaakt van die gezelligheid. Op een heel mooi seizoen!