USC update: racketsporten

USC
USC Tennis en Padel

Tennis & Padel

Aangepaste huisregels
Hoewel we kunnen blijven tennissen en padellen, willen we je verzoeken de huisregels nog scherper in acht te nemen! Houd altijd 1.5 meter afstand, ook tijdens het dubbelspel, en dus ook als dat betekent dat je soms een bal moet laten gaan om niet te dicht bij je medespeler te komen. Lees de huisregels goed door!

Aanstaande reserveringen
Je tennis- en/of padelreservering blijft gewoon staan.

Losse baanhuur
Je kunt onveranderd losse banen huren voor tennis en padel.

Abonnementhouders
Er verandert voor jou niets, je kunt gewoon je baan reserveren.

Cursussen periode I
De cursussen gaan door, maar je houdt altijd 1.5 meter afstand!

Cursusinschrijving periode II
We hebben de cursusverkoop tot nader order uitgesteld. Na de evaluatie van het RIVM m.b.t. het effect van de nieuwe maatregelen, zullen we beslissen of de cursussen in de week van 16 november alsnog kunnen starten. Heb jij al een cursus aangeschaft? Wacht dan alsjeblieft even af!

Squash

Squash stopt
Helaas is het verhaal voor squash veel minder rooskleurig. Wij vinden het niet in lijn met de maatregelen van het RIVM om squash te blijven aanbieden en hebben besloten het tijdelijk helemaal stil te leggen.

Aanstaande reserveringen
Heb je een squashbaan gereserveerd in de komende 6 dagen? Deze reservering is helaas gecanceld.

Abonnementhouders
Heb je een squashabonnement? Dat betekent dat we je abonnement per direct bevriezen. Zodra we weer kunnen starten, wordt je abonnement weer geactiveerd. Heb je een incasso-abonnement? Dan wordt er vanaf nu dus niet geïncasseerd totdat we de banen weer vrijgeven. Heb je een old school abonnement met einddatum, dan wordt dat abonnement t.z.t. verlengd met het aantal dagen dat de banen niet beschikbaar waren.

Cursussen
Alle squashcursussen worden per direct stopgezet. Wat dat betekent voor de resterende lessen van je cursus, hangt heel erg af van de duur van de nieuwe RIVM-maatregelen. Kunnen we over 4 weken de baan weer op en de cursus afmaken? Of duurt het veel langer? Natuurlijk houden we rekening met je. We hopen dat je ons de tijd geeft om met een passende oplossing te komen.

Racketsporten: wat gaat er gebeuren?

Deze mail is relevant voor alle tennissers, squashers en padellers bij USC! Of je nou een cursus volgt, een abonnement hebt of alleen losse baantjes huurt bij USC: in deze brief nemen we je mee door alle maatregelen die USC nu neemt in navolging van de persconferentie van dinsdag 13 oktober.

Vragen?

Heb je nog vragen? Dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar. Mail ons op usc@uscsport.nl.