Nu ook voordelig sporten voor VUMC’ers

Goed nieuws vanuit het ASC, het AMC sportcentrum.
Werk je bij het Amsterdam UMC alleen op de locatie VUMC? Dan kan ook jíj nu bij het ASC (en USC) sporten tegen het goedkope categorie II tarief. En dat maakt nogal een verschil. Een jaarabonnement fitness kost je nu nog maar €25,- per maand, i.p.v. €43,50! Hiermee sport je bij alle 5 USC-gyms (waaronder het ASC). Hiermee lopen we vooruit op de juridische fusie van de twee Amsterdamse academische ziekenhuizen. Die zal uiteindelijk alle medewerkers bij één werkgever onderbrengen.

De regeling geldt voor alle locaties en producten van het USC met een cat. II tarief, waaronder het extra voordelige ASC-abonnement. Daarmee kun je voor €19,- per maand trainen, maar wel uitsluitend bij de USC-vestiging ASC (vraag ernaar aan de ASC-balie). Medewerkers van de Vrije Universiteit die niet aan het UMC verbonden zijn kunnen uiteraard ook bij ons sporten, maar blijven het reguliere categorie III tarief betalen. De fusie betreft namelijk alleen de ziekenhuizen en niet de universiteiten.

Een maand gratis fitness
Je kunt trouwens ook profiteren als je AMC-medewerker bent en al bij ons sport: breng een VU-collega aan als lid en ontvang beide een maand gratis fitness! Bekijk onze leden-voor-ledenactie voor meer info en voorwaarden.