Samenwerking met HvA

Samenwerking met HvA nog intenser

Dankzij de HvA (en de UvA) kunnen studenten voordelig bij ClubWest sporten. Maar er is meer.

Stages
Er lopen altijd wel HvA-stagiairs rond. Zo werkt op dit moment bijvoorbeeld een student aan een concurrentie-analyse voor onze vechtsporten. En onlangs nog deed een student een behoeftenonderzoek bij de yogalessen. De uitkomsten kunnen we gebruiken om ons aanbod nog beter af te stemmen op de behoefte. Nuttig dus voor zowel de student als onze yogi’s.
Ook leren studenten het fitnessvak in onze gym. Daardoor kan het overdag wel eens druk zijn. Maar we kunnen hierdoor een deel van het  jaar wel gratis personal training aanbieden.

Dojo
In ClubWest hebben we geen echte dojo (vechtsportruimte). De dojo van de HvA is misschien wel de mooiste van Amsterdam. Wij mogen die een aantal momenten in de week gebruiken, zodat onze vechtsporters iets van die beleving mee kunnen krijgen. Tevens is die groter, dus meer ruimte om te trainen.

Projecten
Enkele keren per per jaar vindt bij ClubWest een projectweek plaats. De studenten worden dan extra geschoold in een sport zoals kickboksen of paaldansen. En wist je dat Seniorenfitness een direct gevolg is van een HvA-project? Verder zijn de nieuwe Heartbeats-lessen weliswaar afgestemd op de collegetijden, ze zijn voor alle leden toegankelijk en dus in feite een uitbreiding van het rooster.

We zoeken altijd naar win-win. Daar hoef je niet voor gestudeerd te hebben!