UvA Health Week

Wat tof dat je na de UvA Health Week interesse hebt om bij USC te sporten. Daar worden we heel blij van! Op dit moment zijn onze deuren helaas nog gesloten vanwege de coronamaatregelen. Maar wanneer we weer open mogen sturen we jou als deelnemer van de UvA Health Week 2021 heel graag een code toe om met korting een abonnement of cursus bij USC aan te schaffen.

Korting via UvA Health Week

Vul hieronder heel simpel je gegevens in, en we nemen contact met je op wanneer de sportcentra weer open mogen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij vinden jouw privacy belangrijk, lees hier hoe wij hiermee omgaan.

Abonnement of cursus?

Geen idee wat het verschil is? We leggen het even uit:

  • Een cursus is een programma van 9 weken (meestal, sommige cursussen zijn 4 of 5 weken). Je leert een sport (beter) kennen. Iedere week heb je een les op een vast tijdstip, een aantal weken achter elkaar. Een yogacursus bij USC Body & Mind bijvoorbeeld.
  • Met een abonnement doe je mee aan alle trainingen van jouw sport of train je individueel wanneer het jou uitkomt. Je kiest een incasso-abonnement, direct voor een jaar of wat flexibeler – maandelijks opzegbaar vanaf de start. Bijvoorbeeld een fitnessabonnement, waarmee je individueel traint bij 4 USC-vestigingen en meedoet aan heel veel groepslessen zoals zumba, spinning of pilates.

De voorwaarden

  • Je kiest tussen een kortingscode voor een abonnement of een kortingscode voor een cursus. Check het sportaanbod.
  • Abonnement: Je ontvangt een kortingscode waarmee je 20% korting krijgt op het pro-rata aanschafbedrag en de daaropvolgende 11 termijnen van een doorlopend jaarabonnement of doorlopend flexabonnement naar keuze.
  • Cursus: Je ontvangt een kortingscode waarmee je 20% korting krijgt op de aanschaf van een cursus.
  • Het is niet mogelijk een seizoensabonnement (basketbal, zaalvoetbal, zaalhockey en zwemmen) of een abonnement bij een externe vereniging aan te schaffen met de code die je ontvangt.

Nu al bij USC sporten? Dat kan!

USC Online
Personal training
USC Teams – voor jongeren onder de 27