Vernieuwde USC mijn-omgeving

Voor het einde van dit kalenderjaar lanceert USC een nieuwe mijn USC-site. Met die mijn-omgeving wordt het makkelijker om te reserveren, ook last minute als je al voor onze deur staat, en te annuleren! Ook je nieuwe aankopen bij USC gaan met die mijn-omgeving straks een stuk vlotter. Vast een kleine sneak peek hoe het eruit gaat zien, of weten wanneer we overstappen? Lees even verder.

Waarom een nieuwe mijn-omgeving?

Laten we eerlijk zijn: de huidige is behoorlijk r*k. Verouderd, onoverzichtelijk, verwarrend. Kortom, behoorlijk aan vervanging toe.

Wanneer wordt de nieuwe omgeving gelanceerd?

De overstap naar de vernieuwde USC mijn-omgeving gaat in meerdere stapjes.

  1. Het boeken van tennis-, padel- en squashbanen gaat al een tijdje via de nieuwe Mijn USC.
  2. Vanaf eind oktober/begin november maak je al je reserveringen – ongeacht je sport – via de nieuwe mijn-omgeving.
  3. Begin december gaat ook de verkoop van abonnementen en cursussen over.

Wat verandert er precies?

Alles. Tot de url aan toe. Over hoe alles werkt word je natuurlijk nog in detail geïnformeerd. Wil je vast een kijkje nemen? Dat kan, want de nieuwe omgeving is al in gebruik voor de racketsporten, Je kunt met de gegevens van je huidige USC-account inloggen op het nieuwe my.uscsport.nl. Maak geen nieuw account aan.

Sneak peek My USC

Sneak peek My USC

Sneak peek My USC