Wat kun je nog wél doen?

Door de steeds veranderende coronamaatregelen ligt ons sportprogramma vaak een beetje op de kop. Maar: er blijft wel degelijk wat te sporten over. Dit zijn je opties:

INDIVIDUEEL FITNESS
Met je passe-partout of fitnessabonnement boek je een tijdslot in de gyms van ClubWest, ASC, Amstelcampus en sportcentrum Universum. In Universum is Oerknal ook als fitness ingericht zodat er plek genoeg is voor iedereen. Reserveer je ‘5 kwartier-in-je-uppie-gewichten-pompen-of-cardio-natuurlijk’ via het fitnessrooster!

GROEPSFITNESS
Heel veel lesjes! Bij één van onze fitnessvestigingen, coronaproof maar toch met een cluppie. Zit je favoriete les vol of blijf je liever nog even thuis doortrainen? Check de online lessen! Reserveren doe je via het groepsfitnessrooster, en kan alleen als je een fitnessabonnement/passe-partout hebt.

INDIVIDUAL SPINNING
Spinning, maar dan zonder peloton mede-spinners; hier kun je op reservering individueel met je eigen muziekje spinnen. Reserveer met je fitnessabonnement/passe-partout via het groepsfitnessrooster. Alleen bij Universum. Oordoppen (of niet) in en lekker trappen!

AANGEPAST VECHTSPORTPROGRAMMA
Niet sparren, en alles op anderhalve meter. Maar we bieden nog steeds een best wel tof vechtsportprogramma. Workouts als bokszaktraining en reactietraining reserveer je met een vechtsportabonnement of passe-partout in het vechtsportrooster. Check it out!

YOGA BIJ CLUBWEST
Volg yoga in verschillende stijlen bij ClubWest, of thuis vanaf je mat! Reserveer met je yoga(+fitness)/passe-partoutabonnement in het rooster op deze yogapagina.

BOULDEREN
Boulderen kan in sportcentrum Universum. Up and down in je uppie of met een vriendje op afstand. Check de boulderabonnementen!

KLIMMEN
Klimmen kan, maar houd afstand van elkaar ook als je in tweetallen klimt! Klimmen doe je met een klimabonnement, daar ‘hangen’ trouwens wel wat veiligheidsvoorwaarden aan.

TENNIS & PADEL
Je kunt gewoon lekker komen ballen. Ook dubbelspel mag. Check de tennis&padel-abonnementen.

WAT KAN NIET?
Basketbal en squash ligt helaas helemaal stil. Ook is er een aangepast vechtsportprogramma, omdat sommige vechtsporten nou eenmaal niet zo lekker op anderhalve meter gaan.