Winnaar(s) USC Videocontest 2018

Meerdere winnaars USC Videocontest

Er is maar één échte winnaar van de USC Videocontest, maar meerdere filmpjes verdienen een eervolle vermelding. Daarom hebben we naast een overall winnaar, nog een aantal subcategorieën in het leven geroepen.


WINNAAR OVERALL

Het winnende filmpje van de USC Videocontest is gemaakt door Jesse Schoenmakers en Joost Kingma (actor). Die jongens hebben duidelijk eerder met een videocamera gespeeld. Het filmpje heeft de allure van een Nike commercial, maar speelt zich gewoon af in en om ons mooie Universum. Het zijn niet alleen de mooie beelden die Jesse en Joost de overwinning brachten. Ook het verhaal klopt: sporten doe je niet voor de prijzen, voor de punten of voor de ‘cheering crowds’. Sporten doe je omdat je je daardoor beter voelt. Mooie beelden. Een goed verhaal. En… acteur Joost vult onder de kraan zijn duurzame Join the Pipe-flesje. Het flesje dat wij sinds kort ook achter onze balies verkopen. Soms zit het gewoon mee! Jesse en Joost: we zijn heel erg blij met jullie filmpje. Waanzinnig!


WINNAAR CATEGORIE HUMOR

Deze inzending van Reinoud en Daniel dong ook mee ook in de categorie overall, maar helaas. Niet te lang getreurd, want in de categorie humor staat het filmpje fier bovenaan! De USC huisregels, hilarisch in beeld gebracht in de fitnessruimte van Amstelcampus. Well done, boys!


WINNAAR CATEGORIE BESTE VERHAAL

Wat een werk en tijd heeft hier ingezeten. En wat een middelen. Een ijzersterk verhaal, prachtige (drone!)beelden en een erg geestige afsluiter. Knap werk, Jessie!


WINNAAR CATEGORIE IMPRESSIVE

Impressive. Dat is het enige juiste woord om te omschrijven wat Geoffrey aan het rek in ClubWest laat zien.


WINNAAR CATEGORIE JONG TALENT

Kenzo is nog net iets te jong om deel te nemen aan het USC-sportprogramma, maar zodra hij 16 is staan onze deuren wagenwijd voor hem open. Wat een talent! Zet wel even je geluid aan. Inzender Emiel Martens won ook al eens de USC Fotocontest met deze prachtige plaat.


WINNAAR CATEGORIE GROEP

Prachtige shots gemaakt door Rob Kunst van onze moderne dansgroep onder leiding van Laura. Hier werk je dus naartoe als je ooit begint aan een cursus moderne dans bij het USC…