(Sport)diëtist

Hoe kan ik op een verantwoorde en gezonde manier een aantal kilo kwijtraken? Wat moet ik na mijn training eten en/of drinken om zo optimaal mogelijk te herstellen? Ik wil graag meer bewegen, maar ik heb diabetes. Hoe pak ik dit aan? Welke voedingsmiddelen kunnen mij helpen mijn prestaties te verbeteren?

Dit is slechts een greep uit de vele vragen die je kunt voorleggen aan Annelies, onze USC (sport)diëtist. Vragen op het gebied van voeding & gezondheid, maar ook ten aanzien van voeding & sport.

Doelgroep

Annelies biedt dieetbegeleiding aan mensen met zeer uiteenlopende hulpvragen:

  • gewichtsverlies of gewichtstoename
  • optimalisatie van de voedingstoestand d.m.v. gezonde voeding
  • sportprestatieverbetering

Maar ook mensen met diabetes, hypertensie (hoge bloeddruk), een te hoog cholesterolgehalte of maag- en darmproblemen kunnen bij haar terecht.

Gratis inloopspreekuur

Heb je een concrete voedingsvraag of wil je weten of je met jouw hulpvraag door Annelies geholpen kunt worden? Kom dan naar haar inloopspreekuur voor een gratis en vrijblijvend advies (max. 10 min per persoon). Het inloopspreekuur van Annelies is elke 2e donderdag van de maand van 17.00-18.00 uur in kamer 0.38. Wil jij verzekerd zijn van een plekje? Neem dan van tevoren contact met haar op.

Consult op afspraak

Wil je begeleid worden bij het oplossen van jouw voedingsprobleem? Maak dan direct een afspraak. Tijdens het intakegesprek zal Annelies jouw hulpvraag, verwachtingen, medische geschiedenis en voedings- en bewegingsgewoonten in kaart brengen. Naar aanleiding hiervan worden een voedingsadvies en behandelplan opgesteld. Het betreft altijd een advies op maat, wat betekent dat het toegespitst zal worden op jouw persoonlijke situatie en voorkeuren.

Dé USC (sport)diëtist

Annelies van den Hoven van diëtistenpraktijk Die Eet & Sport vervult de functie van USC (sport)diëtist. Zij heeft de studie Voeding & Diëtetiek afgerond en is geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Daarnaast heeft zij de post-HBO opleiding tot sportdiëtist afgerond en staat ze ingeschreven bij de Vereniging Sportdiëtetiek Nederland.

De (sport)diëtist van het USC valt onder het SMA. Door het (samen)werken met een multidisciplinair team van bewegingswetenschappers, fysiotherapeuten, (sport)psychologen, (sport)masseur en personal trainers staat kwaliteit hoog in het vaandel.

Daarnaast heeft Annelies grote affiniteit met sport door haar achtergrond als docent lichamelijke opvoeding. Tevens heeft zij ervaring als diëtist in de thuiszorg en het ziekenhuis.

Tarieven & vergoedingen

Sinds januari 2013 is diëtetiek weer terug in het basispakket. Dit betekent dat jouw zorgverzekering drie klokuren per kalenderjaar zal vergoeden, mits er sprake is van een specifieke (medische) diagnose. Let op: je betaalt wel eigen risico voor de vergoeding vanuit de basisverzekering.

Meer begeleiding nodig? Vraag dan bij jouw zorgverzekeraar na of zij ook een uitbreiding van het aantal uren aanbieden in één van hun aanvullende pakketten.

Afspraak maken?

Consulten op afspraak
Woensdag 12.00 – 20.00 uur
Donderdag 9.00 – 17.00 uur

Gratis inloopspreekuur
Donderdag 17.00 – 18.00 uur
(2e week van de maand)

Afspraak maken?
Vul het reactieformulier in op www.dieeetensport.nl of maak telefonisch een afspraak. Spreek bij geen gehoor gerust de voicemail in. Je wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Locatie
p/a sportcentrum Universum (USC)
Science Park 306, kamer 0.38
1098 XH Amsterdam

Contactgegevens
Annelies van den Hoven
Website: www.dieeetensport.nl
Telefoon: 06 14 11 85 75 (ma t/m vrij)

Facebook: Diëtistenpraktijk Die Eet & Sport
LinkedIn: Diëtistenpraktijk Die Eet & Sport


Deze dienst is beschikbaar op de locatie(s):