Fysiotherapie

USC Fysiotherapie is een allround praktijk gevestigd in sportcentrum Universum, het ASC in Amsterdam Zuid-Oost en in Amstelcampus sport & fitness aan de Wibautstraat. In ClubWest wordt fysiotherapie verzorgd door Manual Fysion.

Hoe onderscheiden wij ons?

  • Actieve aanpak en behandelmethodes.
  • Pre- en postoperatieve begeleiding.
  • Uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van knie- en schouderklachten.
  • Sportrevalidatie van recreatief tot en met topsport.
  • Verder begeleiden en adviseren wij ook studenten en medewerkers van de UvA en HvA bij arbeidsregelateerde aandoeningen zoals bijvoorbeeld een tenniselleboog of RSI-klachten.

Behandeling

Op alle drie locaties zijn wij in de unieke gelegenheid om voor jouw revalidatie en trainingen gebruik te maken van de apparatuur en verschillende trainingszalen. Wij stimuleren bewegen en een actieve houding van jou, voor jouw herstel. Daarbij gebruiken we verschillende behandelmethodes zoals oefentherapie, dry needling, massage en manuele technieken.

Samenwerking

Binnen het SMA werken wij samen met de trainers van het USC, een diëtist, psycholoog en bewegingswetenschappers voor inspanningstesten. Tevens werken wij nauw samen met de sportartsen van PACA Aalsmeer, tel. (0297) 230 960. Je kunt dan vragen naar een afspraak op de locatie Universum.

Kosten en vergoeding

Indien je een aanvullende verzekering hebt, wordt de fysiotherapiebehandeling meestal vergoed door jouw zorgverzekeraar. Wij hebben overeenkomsten met bijna alle grote zorgverzekeraars. Ben je niet aanvullend verzekerd voor fysiotherapie dan ontvang je achteraf een factuur. Voor informatie over prijs en voorwaarden verwijzen we je graag naar onze website en de informatie in de wachtruimte.
*Mocht je verhinderd zijn dan vragen we je om minimaal 24 uur van tevoren af te bellen. Een niet nagekomen afspraak wordt helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Afspraak maken?

USC Fysiotherapie intake en behandeling op afspraak

Dag/tijd
sportcentrum Universum
tel. (020) 525 89 52
maandag t/m vrijdag

ASC
tel. (020) 566 32 23
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Amstelcampus sport & fitness
tel. (020) 525 89 62
Maandag t/m vrijdag

Afspraak
Je kunt online een afspraak maken. Of telefonisch natuurlijk!

Alle info
mail info@uscfysiotherapie.nl
of surf naar www.uscfysiotherapie.nl


Deze dienst is beschikbaar op de locatie(s):