Fysiotherapie

USC Fysiotherapie is een allround praktijk gevestigd in sportcentrum Universum, het ASC in Amsterdam Zuid-Oost en in Amstelcampus sport & fitness aan de Wibautstraat. In ClubWest wordt fysiotherapie verzorgd door Fysiokliniek Amsterdam.

USC Fysiotherapie

Hoe onderscheiden wij ons?

  • Actieve aanpak en behandelmethodes.
  • Pre- en postoperatieve begeleiding.
  • Uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van knie- en schouderklachten.
  • Sportrevalidatie van recreatief tot en met topsport.
  • Verder begeleiden en adviseren wij ook studenten en medewerkers van de UvA en HvA bij arbeidsregelateerde aandoeningen zoals bijvoorbeeld een tenniselleboog of RSI-klachten.

Behandeling

Op alle drie locaties zijn wij in de unieke gelegenheid om voor jouw revalidatie en trainingen gebruik te maken van de apparatuur en verschillende trainingszalen. Wij stimuleren bewegen en een actieve houding van jou, voor jouw herstel. Daarbij gebruiken we verschillende behandelmethodes zoals oefentherapie, dry needling, massage en manuele technieken.

Samenwerking

Binnen het SMA werken wij samen met de trainers van het USC, een diëtist, psycholoog en bewegingswetenschappers voor inspanningstesten. Tevens werken wij nauw samen met de sportartsen van PACA Aalsmeer, tel. (0297) 230 960. Je kunt dan vragen naar een afspraak op de locatie Universum.

Kosten en vergoeding

Indien je een aanvullende verzekering hebt, wordt de fysiotherapiebehandeling meestal vergoed door jouw zorgverzekeraar. Wij hebben overeenkomsten met bijna alle grote zorgverzekeraars. Ben je niet aanvullend verzekerd voor fysiotherapie dan ontvang je achteraf een factuur. Voor informatie over prijs en voorwaarden verwijzen we je graag naar onze website en de informatie in de wachtruimte.
*Mocht je verhinderd zijn dan vragen we je om minimaal 24 uur van tevoren af te bellen. Een niet nagekomen afspraak wordt helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Fysiokliniek Amsterdam

Fysiokliniek Amsterdam is gespecialiseerd in sportblessures. Om je structureel te kunnen helpen, zijn we pas tevreden als niet alleen de pijn, maar ook de oorzaak is aangepakt. Klop gerust aan bij een van de behandelkamers in ClubWest, bel 020-2376000 of mail info@fysiokliniekamsterdam.nl.

USC Fysiotherapie

sportcentrum Universum
tel. (020) 525 89 52
maandag t/m vrijdag

ASC
tel. (020) 566 32 23
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Amstelcampus sport & fitness
tel. (020) 525 89 62
maandag t/m vrijdag

Contact
www.uscfysiotherapie.nl
mail info@uscfysiotherapie.nl
maak telefonisch of online een afspraak


Fysiokliniek Amsterdam

ClubWest sport & fitness
tel. (020) 237 60 00

Contact
www.fysiokliniekamsterdam.nl
mail info@fysiokliniekamsterdam.nl
maak telefonisch of online een afspraak


Deze dienst is beschikbaar op de locatie(s):